Vinterdäck i Kista

Annons:
Billiga sommardäck och vinterdäck i Kista - här guidar vi dig till olika däckverkstäder i Kista som kan hjälpa dig med mesta inom däck, till exempel att köpa billiga sommar- och vinterdäck. Om du bor i eller i närheten av Kista och behöver nya däck föreslår vi att du kontaktar något av de 7 olika däckverkstäderna i Kista som du hittar nedanför. Här kan du bl.a. få hjälp med att byta däck i Kista eller köpa bra och billiga vinterdäck i Kista.
Annons:

Billiga vinterdäck i Kista

Nedan ser du vår lista över olika företag som du kan kontakta när du t.ex. letar efter billiga vinterdäck i Kista. De flesta av däckverkstäderna i Kista nedan erbjuder också däckrelaterade tjänster som däckbyte och däckförvaring i Kista.

Mekonomen BilLivet Akalla AB
Esbogatan 8
164 74 Kista


AS Däckdepå Bilservice
Haukadalsgatan 12
164 40 Kista


Smart Center Stockholm
Kottbygatan 4
164 74 Kista


Däckia AB
Isafjordsgatan 38B
164 40 Kista


Volkswagen Stockholm-Akalla
Malaxgatan 2
164 74 Kista


OKQ8
Danmarksgatan 52
164 40 Kista


Pitstop
Färögatan 33
164 51 Kista

Annons:

Sommardäck i Kista

Däckverkstäder säljer som standard även sommardäck, så om du är på jakt efter billiga sommardäck i Kista så rekommenderar vi också att du tar kontakt ned några av de olika däckverkstäderna i Kista från listan ovanför.

Däckfakta om orten Kista

I Kista finns som bekant 7 olika däckföretag som kan det mesta om däck, nedan hittar du en del allmän information om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Kista om du vill veta mer än saker relaterat till däck, däckbyte och däckförvaring i Kista.

I Kista fann vi sammanlagt 7 olika däckverkstäder att välja mellan när du behöver köpa däck, byta däck eller få hjälp med däck i allmänhet. Om du inte hittar någon däckverkstad i Kista som du vill anlita rekommenderar vi att du letar vidare efter ändra däckföretag i Stockholm.

Orter i Sverige där du hitta företag som arbetar med och säljer däck

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta däckverkstäder, bensinmackar och andra företag som erbjuder bra och billiga däck.